Zásady ochrany osobních údajů

Správcem osobních údajů a zároveň provozovatelem webu www.studioamazing.cz  je obchodní firma: obchodní firma: Dominika Turayová (dále jen „Správce“), Adresa sídla: Mládí 1148/25, 736 01, Havířov – Šumbark, Identifikační číslo: 08526508, Fyzická osoba zapsaná v Živnostenském rejstříku od 18.9.2019, Číslo jednací: ŽÚ/3929/Kr/2019/4, Spisová značka ŽÚ/3929/Kr/2019, Evidenční číslo ŽL: „Evidenční číslo, číslo jednací“, Evidující úřad: Magistrát města Havířova

Správce se zavazuje, že zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a dalších právních předpisů zejména NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679.

Návštěvník webu www.studioamazing.cz (dále jen „Návštěvník“) použitím kontaktního nebo rezervačního formuláře na webu www.studioamazing.cz dobrovolně poskytuje své osobní údaje na dobu nezbytnou a dává svůj souhlas se zpracováním osobních údajů pro daný účel: napsání reference nebo uzavření kupní smlouvy (viz obchodní podmínky) .

Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže ze všech úložišť, není-li právními předpisy stanovena povinnost archivace dokumentů obsahujících osobní údaje po delší dobu (zejména podle Zákona o účetnictví – 563/1991 Sb.)

E-maily s informacemi poskytovaných službách správce zasílá svým klientům na základě oprávněného zájmu.

Správce zpracovává následující osobní údaje

  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • telefonní číslo

Osobní údaje budou zpracovávány v elektronické podobě automatizovaným způsobem nebo v tištěné podobě neautomatizovaným způsobem.

Osobní údaje jsou uloženy, zpracovávány a zabezpečeny na serveru rezervačního systému https://www.reservio.com/cs/, u poskytovatele webhostingových služeb a na serverech pro ukládání dat v datových centrech v rámci Evropské unie nebo v zemích, které splňují legislativní požadavky.

K osobním údajům má přístup Správce. Dále k osobním údajům mají přístup zpracovatelé (poskytovatel webhostingu, poskytovatelé serverů pro ukládání dat a zabezpečení a rezervační systém https://www.reservio.com/cs/.

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte.
Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce. Na webu nejsou zjišťovány osobní údaje, ale můžete je poskytnout dobrovolně prostřednictvím rezervačního nebo kontaktního formuláře. Dále prostřednictvím emailové komunikace nebo během telefonického rozhovoru například za účelem uzavření kupní smlouvy.

Z URL adresy webové stránky lze načíst určité informace a tyto lze ve formě cookies (malé textové soubory) uložit do paměti webového prohlížeče návštěvníka. Pro zvýšení uživatelského komfortu, jsou na tomto webu využívána cookies. Cookies je dnes používáno na většině internetových prezentací a též většina webových prohlížečů automaticky cookies akceptuje. Každý návštěvník může používání cookies zakázat a to přímo v nastavení používaného webového prohlížeče. Vypnutí cookies se může negativně promítnout na běhu tohoto webu omezenou funkčností. Pro správný chod tohoto webu doporučujeme zanechat cookies aktivní. Tento web dále využívá cookies třetích stran:

  • služba Google Analytics – umožňuje provádět analýzu způsobu užívání této webové prezentace a zasílá takto získané informace (včetně IP adres) společnosti Google.
    • Používáme soubory cookie Google Analytics
      _ga s expirací 24 měsíců
      _gat_gtag_UA_159753163_1 s expirací 1 minuta
      _gid  s expirací 24 hodin
    • Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.
reCAPTCHA v3

Za účelem ochrany proti SPAMU je na tomto webu implementována služba reCAPTCHA v3. Použití reCAPTCHA v3 podléhá zásadám ochrany osobních údajů společnosti Google a podmínkám používání . ReCAPTCHA může být používán pouze pro boj proti spamu a zneužívání na tomto webu. ReCAPTCHA nesmí být a také není používán pro jiné účely, jako je určení bonity, způsobilosti k zaměstnání, finanční situace nebo pojistitelnosti uživatele.

reCAPTCHA shromažďuje informace o hardwaru a softwaru, jako jsou data zařízení a aplikací, a tato data odesílá společnosti Google k analýze. Informace shromážděné v souvislosti s používáním služby budou použity pro zlepšení reCAPTCHA a pro účely obecné bezpečnosti. Služba Google nebude použita pro personalizovanou reklamu.
Odesláním kontaktního formuláře projevujete svůj souhlas s podmínkami služby ReCAPTCHA

Osobní údaje nejsou předávány žádným jiným třetím stranám.

Návštěvník, který poskytl své osobní informace má právo:

  • požadovat omezení zpracování osobních údajů
  • kdykoliv svůj souhlas odvolat
  • upravit, doplnit své osobní údaje
  • vznést námitku v opodstatněných případech proti zpracování svých osobních údajů
  • podat stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
  • požadovat přenesení svých osobních údajů
  • na přístup ke svým osobním údajům prostřednictvím emailového dotazu
  • v určitých případech právo na upozornění o porušení zabezpečení osobních údajů
  • „být zapomenut“, tzn. právo na výmaz osobních údajů, pokud nám jejich zpracování nenařizuje jiný právní předpis nebo jiná zákonná povinnost
  • dotázat se, jaké osobní údaje o Vás zpracovávám. Toto právo můžete využít zdarma 3 krát ročně. Každý další dotaz bude zpoplatněn částkou 300 Kč za každou jednu žádost.

Návštěvník může veškeré žádosti, kdykoliv písemně zaslat na adresu studio-amazing@seznam.cz.

Odkazy na jiné stránky
Tento web obsahuje odkazy i na jiné internetové stránky, které nejsou součástí tohoto webu. Správce  je zodpovědný pouze za stránky umístěné na doméně studioamazing.cz.

Kontaktní údaje provozovatele:
obchodní firma: Dominika Turayová
IČ: 08526508
adresa pro doručování: Studio AMAZING:  Stanislavského 11/6, Ostrava-Svinov,
adresa elektronické pošty studio-amazing@seznam.cz ,
telefon 731 873 287.